Такмичење "БЛОГ ЗА БЕЗБЕДНИ ИНТЕРНЕТ"

Датум објаве: , #Категорија : Постигнућа ученика

Такмичење "БЛОГ ЗА БЕЗБЕДНИ ИНТЕРНЕТ"


У суботу 8.6.2013.године у Новом Саду је одржана свечана додела награда поводом такмичења “Блог за безбедан интернет”. Такмичење је организовало Удружење професора информатике из Новог Сада под окриљем Министарства просвете и науке и технолошког развоја Републике Србије.

Додели награда су присуствовали представници Министарства просвете и науке и технолошког развоја, стручна комисија,  представници школе домаћина,  представник МУП-а Републике Србије, представници медија…

Циљ такмичења је промовисање и стимулисање безбедног коришћења интернета и превенција злоупотреба код деце путем ове глобалне мреже.

Ученици су имали задатак да креирају блогове информативног и едукативног карактера, што подразумева идеју, маштовитост, истраживање, креативност, као и креирање мултимедијалних елемената.

У категорији средњих школа се пријавило 37 екипа. Екипа одељења I5 која се састоји од ученика: Цветковић Андрија, Обрадовић Вуксан, Лазар Ивановић и Богданс Ћирић са ментором проф. Биљаном Николић је освојила прво место у категорији средњих школа.

 Блог можете посетити и оставити коментаре на адреси:
http://spartanci.wordpress.com/


Чланака у категорији